Naturopplevelser og turer

Mye av kosen og gleden ved å ha hund er å komme seg ut i skog og mark på tur, nyte stillhet og vakker natur, samt se og oppleve alt det naturen har å by på. Vi har mange turer allerede, vi går ei daglig rute som vi ser og møter på mye forskjellig. Turstien vår går i både granskog og bjørkelund, og utsikten vi vandrer forbi på turen er til tider helt nydelig.

Vi bor i “elg-land”, og på en stor del av turene våre møter vi på elg. Det er for så vidt helt greit, bare vi ikke møter “sur-kua”. Dette er ei sint og sur kolle som jager både hund og mennesker helt hjem på gårdsplassen. Ellers er de andre stort sett greie og lunter av gårde når vi kommer. Vi har også møtt på grevling. Turen vår går forbi minst to grevlinghi, og på morgenen 17.mai, støtte vi på en grevling som var på tur ned i hiet sitt igjen etter nattens dyst… Heldigvis så mor grevlingen før den så oss, slik at vi fikk tatt en sving og gått laaangt utenom… Det var ikke fritt for at mor så seg tilbake både en og sju ganger…!

Det finnes selvfølgelig andre turkamerater også, her kyrne til nabo'n som ikke hadde sett hund før...

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.05 | 01:36

Du kan gjerne melde meg på 41360984, dersom du ønsker å vite mer Kristin

...
25.05 | 01:35

Så hyggelig at du spør! Vi har planer om nytt kull sen vintervinter, litt avhengig av løp. Men vi har en nydelig hannvalp på 11 uker som skal videre.

...
24.05 | 22:51

Har dere planer om valpekull i nær fremtid..? ☺️

...
23.05 | 23:13

Takk skal du ha! Er ganske stolt over denne gjengen 😊

...
Du liker denne siden
Hei!
Prøv å lage din egen hjemmeside som jeg.
Det er enkelt, og du kan prøve det helt gratis.
ANNONSE